Over BCP

bond capital partners vermogensbeheer

Bond Capital Partners is voortgekomen uit Jansen & van Noort Vermogensbeheer (JNVB) en bestaat sinds 2004. Wij zijn een 100% onafhankelijke en actieve vermogensbeheerder die maatwerk oplossingen biedt voor het beheer van vermogens van particulieren, rechtspersonen en stichtingen in Nederland en België.

Door onze stijl van rechtstreeks beleggen in individuele bedrijven zijn wij hèt alternatief voor portefeuilles die louter bestaan uit indexfondsen en actieve beleggingsfondsen. Zo hebben wij veel meer directe invloed op de inhoud en resultaten van de portefeuilles en houden wij hiermee ook de kosten lager.
Onze partners hebben allemaal vele jaren aan kennis en ervaring en iedereen heeft zijn eigen specialisme binnen BCP. Daardoor opereren wij als een sterk team dat er naar streeft om een optimaal resultaat voor onze cliënten te behalen. Focus, aandacht, onafhankelijkheid en heldere communicatie staan daarbij bij ons centraal.

Bond Capital Partners staat geregistreerd als beleggingsonderneming en heeft een vergunning voor vermogensbeheer, is ingeschreven bij het Dutch Securities Institute (DSI) en staat onder toezicht van zowel de Autoriteit Financiële Markten (AFM) als De Nederlandsche Bank (DNB).

Onze MENSEN

Stan Westerterp
Managing Partner
Raymond Weijt
Managing Partner
Wilbert Aarts
Managing Partner
Wouter de Nie
Partner
Hilaire van den Bergh
Partner
Paul Droogleever
Partner
Frank Steevens
Partner
Ewoud van Laer
Partner
Robert van Beek
Partner
Joyce Goossen
Board Assistant
Erwin Wellen
Compliance Officer (extern)

“If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough.”

Albert Einstein
Nader kennis maken?
Neem contact op